Over ons

Wie zijn Martijn en Gerard?

Het leven van Martijn en Gerard draait om drie dingen: verrassende en lekkere recepten bedenken, deze koken met beste ingrediënten en het resultaat vervolgens delen met de inwoners en bezoekers van Twente.

Hun Mexicaanse restaurant Las Carretas en het Italiaanse Il Tartufo zijn al jaren een begrip in Borne en omstreken. En ook de verse takehome maaltijden van het Mediterraanse EAT veroverden de harten van mensen die graag gemakkelijk gezond willen eten.

Wat doet Uit de keuken van?

Uit de keuken van verenigt de kennis, ervaring en passie voor koken van Martijn en Gerard in een cateringservice die uniek is in Twente. Samen met hun team van koks en gastvrouwen en -heren bieden Martijn en Gerard de catering op maat die jouw bijeenkomst of feest tot een culinair succes maakt.

De drie pijlers van Uit de keuken van Martijn en Gerard:

Vers
Alles wordt vers en conform jouw wensen bereid, met zoveel mogelijk lokale en biologische ingrediënten.

Verantwoord
Alle ingrediënten worden met zorg geselecteerd. Zo komen de worsten van de ambachtelijke en tegelijkertijd moderne worstenmakers Brandt en Levie. De kazen worden ingekocht bij Buffalo Farm Twente, waar de koeien en waterbuffels nog echt in de wei staan.

Verrassend lekker
Natuurlijk kun je op safe spelen met klassiekers als carpaccio, een stokbroodje zalm en gevulde pasta. Maar Martijn en Gerard houden van vernieuwen en zetten je graag spannende creaties voor. Grote kans dat je gasten met volle mond beamen dat het inderdaad verrassend lekker is.

Alles kan, niets is te gek (of te gewoon) en geen moeite te groot.

Nieuwsgierig of hongerig geworden?

Uit de keuken van Martijn en Gerard verzorgt hapjes, gerechtjes en complete maaltijden. De mogelijkheden zijn eindeloos en jouw wensen staan centraal.

De voorbeeldmenu’s en gerechten op deze site geven een idee wat je Uit de keuken van Martijn en Gerard kunt verwachten. Samen met jou bespreken we graag de mogelijkheden om jouw bijeenkomst tot een culinair feest te maken.

Stuur een mailtje, bel, of kom eens langs bij een van onze keukens!